About Me

Hi! Mijn naam is Irini en ik ben gespecialiseerd in wenkbrauwen en make-up. Ik sta bekend om mijn natuurlijke looks, of het nu gaat om wenkbrauwbehandelingen of make-up services.

Ik creëer een zachte, natuurlijke look waarin je je nog steeds jezelf voelt. Ik gebruik technieken die je gezicht meer openen, liften en wat meer uitdrukking geven, zonder te overdrijven. Zodat je er natuurlijk én mooi verzorgd uit ziet.

Bij mij hoef je dus niet bang te zijn dat het te heftig wordt. Als je van een natuurlijke look houdt, ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn werkervaring
Inmiddels heb ik meer dan 12 jaar ervaring als wenkbrauw specialiste en visagiste.
Voor dat ik mijn salon opende, heb ik als visagiste gewerkt voor veel grote merken, zoals Mac Cosmetics, Benefit Cosmetics , Chanel en nog veel meer! Ook heb ik make-up gedaan voor talloze en verschillende shows en fotoshoots.
Hier heb ik meerdere opleidingen en cursussen voor gevolgd en is altijd een grote passie van mij geweest.
Inmiddels heb ik deze salon 5 jaar en heb ik al meer dan 7000 klanten geholpen.

Mijn visie
Ik bekijk een wenkbrauw vanuit mijn visagie achtergrond. Dit is ook de reden dat je bij mij recht op zit tijdens de wenkbrauw behandelingen. Zo kan ik veel meer rekening houden met de rest van je gezicht , je gezichtsvormen en je gezichtsuitdrukking wat zorgt voor een veel mooier resultaat.

TYPE AND HIT ENTER