About Me

Mijn naam is Irini, ik ben visagiste en wenkbrauwspecialiste.
Voordat ik mijn salon opende ben ik altijd werkzaam geweest als visagiste. Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste en kapster en het werken in verschillende schoonheids-en kapsalons ben ik een particuliere opleiding gaan doen voor Make-up Artist aan de School van Mieke Petiet en heb hier ook een masterclass gedaan.

Al snel ging ik aan het werk als make-up artist bij MAC cosmetics, en heb ik daarnaast gewerkt bij verschillende fashion shows en fotoshoots. Tijdens mijn carrière heb ik trainingen gevolgd bij cosmetica merken, zoals: Chanel, Dior, La Mer, Anastasia Beverly Hills, Bobbi Brown, Tom Ford, Estee Lauder, en heel veel andere bekende merken.

Ook heb ik een aantal jaar gewerkt voor Benefit Cosmetics en ben ik toen getraind tot een Brow-Artist, waardoor ik mezelf heb gespecialiseerd in wenkbrauwen. Zelf bekijk ik een wenkbrauw vanuit mijn visagie achtergrond, dus kijk ik wat er bij een gezicht past en haal nooit zomaar iets weg. Ook sta ik bekend om volle en vooral natuurlijke wenkbrauwen. Het belangrijkst voor mij is dat jij je mooi en zelfverzekerd voelt!

TYPE AND HIT ENTER