MAKE-UP SERVICE

Minimal Make-up

Voor iedereen die normaal geen tot weinig make-up draagt en van een natuurlijke make-up houdt, die snel aan te brengen is. De make-up blijft minimaal maar zorgt ervoor dat jouw sterke punten naar voren komen.
Stralende huid, sprekende ogen, natuurlijke wenkbrauwen, verzorgde lippen.

+/- 30 minuten, 30,-

Soft Glam Make-up

Ideaal voor als je naar een speciale gelegenheid gaat en als de beste versie van jezelf wilt verschijnen! De look wordt uiteraard volledig aangepast naar wat het beste bij jou en de gelegenheid past.
Egale en stralende huid, uitgebreide oogmake-up met eventueel plakwimpers, geperfectioneerde wenkbrauwen, kissable lips.

+/- 50 minuten, 50,-

Full Glam Look

Wil jij helemaal uitpakken met je make-up? Kies dan voor de Full Glam service. Dit is een complete make-up look waarbij je iedereen omver blaast bij een speciale gelegenheid! De look wordt volledig aangepast aan jouw wensen en jouw unieke gezicht.
Glowy skin, contour, zwaardere oogmake-up, plakwimpers, perfecte wenkbrauwen, bold lips , langhoudende make-up.

+/- 75 minuten, 65,-

Eyes

Wil je alleen je ogen laten opmaken? Dat kan!
De make-up wordt aangepast naar jouw wens, oog vorm en de gelegenheid! Indien je plakwimpers wilt, kun je deze meenemen.
Oogschaduw, , Eyeliner, Mascara,
Concealer.

+/- 30 minuten, 25,-

Bridal Make-Up

Ga je trouwen? Van harte gefeliciteerd! Je bent vast heel druk met alles regelen. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je make-up op de grote dag perfect zit en ook mooi over komt op foto’s. Beauty&Browbar Haarlem is gespecialiseerd in bruids make-up. Dus say YES tegen de perfecte bruidsmake-up!

+/- 75 minuten, 80,-

Bridal Proefmake-up

Wil jij een proefmake-up sessie proberen om er zeker van te zijn dat je bruidsmake-up perfect zit op de bruiloft? Boek dan een proefmake-up sessie.
Bij het aanbrengen van de make-up wordt er altijd gekeken naar wie jij bent, wat er bij jou past en waarin jij jezelf het mooist voelt. Wat zal jij stralen!

+/- 75 minuten, 80,-

 

TYPE AND HIT ENTER