BROW TREATMENTS

beauty & browbar Haarlem - logo

Eerste bezoek / New clients

Deze behandeling kun je boeken als je nog geen idee hebt welke behandeling er het beste bij jou past.

Deze behandeling bestaat uit:

- Adviesgesprek ( Jouw wensen bespreken en mijn advies)
- Verven van de wenkbrauwen ( in de kleur die we samen besproken hebben)
- Modelleren van de wenkbrauwen ( brow shaping)
- Touch up ( de huid rond de wenkbrauwen word na de behandeling een beetje rood, dit wordt indien gewenst, netjes bijgewerkt met een beetje make-up

Brow shaping

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor een gezicht. Mijn visie is dan ook dat een wenkbrauw niet teveel moet opvallen, maar net genoeg om je gezichts- uitdrukking te kunnen verbeteren.

De wenkbrauw is het mooiste als deze er natuurlijk uit ziet. Daarom streef ik er altijd naar om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te houden. Er wordt niet alleen naar de wenkbrauwen gekeken, maar ook naar de rest van het gezicht. De wenkbrauwen behouden hun volume en krijgen een betere vorm die perfect bij jouw gezicht past.

Brow lamination

Groeien jouw haartjes alle kanten ? Dan is een brow-lamination wat voor jou!
Brow Lamination is de nieuwste trend. Het zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwhaartjes de juiste richting gaan staan. Dit gebeurd door middel van verschillende lotions. Het is bij deze behandeling mogelijk de wenkbrauwen ” breder/voller” te krijgen. Doordat de haartjes mooi (schuin) omhoog gaan staan, geeft het je gezicht opties een ” lift” en open blik. De behandeling is niet schadelijk.

Het shapen van wenkbrauwen zit bij deze behandeling inclusief. Het kleuren van wenkbrauwen is optioneel. Houd er rekening mee dat je de wenkbrauwen 24 uur na de behandeling niet nat mag maken.

Het effect blijft ongeveer 6 weken zitten.

Bij het boeken van deze afspraak, wordt in de salon gekeken of deze behandeling aan te raden is bij jou. Twijfel je? Boek dan EERSTE BEZOEK.

55,-

Regular tint

Het verven van de wenkbrauwen geeft de wenkbrauwhaartjes meer kleur, waardoor de wenkbrauw meer volume krijgt.
Het kleuren van wenkbrauwen kan in verschillende kleuren, van heel licht blond tot diep donkerbruin. De kleur wordt van te voren goed besproken en persoonlijk op jou en jouw wens aangepast. De verf blijft gemiddeld 4 weken zitten.

35,- incl brow shaping

Henna

Met Henna kun je ook wenkbrauwen verven. Het geeft dus hetzelfde effect als de andere soorten wenkbrauwverf, alleen hecht de henna zich ook op de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid tussen de wenkbrauwhaartjes ook mee gekleurd wordt, waardoor het dus een nog voller effect creëerd. Ook is het zo dat henna wat langer in de haartjes blijft zitten dan gewone wenkbrauw-verf. Henna geeft een groot effect, wat er alsnog natuurlijk uitziet.

Henna is niet rood. De kleuren gaan van lichtblond tot donkerbruin. De kleur wordt bij de intake van het eerste bezoek goed van te voren goed besproken en persoonlijk op jou en jouw wens aangepast. Henna blijft gemiddeld 5 tot 10 dagen op de huid zitten en 4 tot 6 weken in de haartjes.

Voorbereiding thuis:
Voor dat je een Henna – behandeling gaat doen raden wij aan om de wenkbrauwen voorzichtig te scrubben met een gezicht-scrub. Dit zorgt voor een nog mooier en langduriger resultaat.

38,- incl brow shaping

TYPE AND HIT ENTER