VISIE

NATURAL BROWS
Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor het gezicht.  Mijn visie is dan ook dat een wenkbrauw niet teveel moet opvallen, maar net genoeg om je gezichtsuitdrukking te kunnen verbeteren. De wenkbrauw is het mooiste als deze er natuurlijk uit ziet. Daarom streef ik altijd om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te houden. Kleine aanpassingen kunnen al veel betekenen voor je gezichtsuitdrukking.
Er wordt niet alleen naar de wenkbrauwen gekeken maar ook naar de rest van het gezicht. Wees nooit bang dat je wenkbrauw te dun wordt. Ook staat mijn werk bekend om mijn nauwkeurigheid.
VISIE VAN EEN MAKE-UP ARTIST
Tijdens mijn opleiding en ervaring als Make- up artist heb ik geleerd om een gezicht te ” leren lezen”. Deze kennis pas ik toe, zodat de wenkbrauwen een positief effect krijgen op jouw gezichtsuitdrukking en je dus echt de perfecte wenkbrauwen krijgt! Tijdens de behandeling zit je recht op. Hierdoor heb je dus veel meer zicht op hoe het effect wordt. Ook werk ik door mijn visagie-achtergrond via de spiegel, zo kun je tijdens de behandeling ook zien wat het effect op afstand is. Ik streef naar perfectie, van dichtbij maar ook van ver-af. Je wenkbrauwen zijn in goede handen!
VOOR EN NA DE BEHANDELING
Voor dat we de wenkbrauwen gaan behandelen, wordt er altijd tijd genomen om samen van te voren bespreken wat er gedaan gaat worden en welk effect dit zal gaan geven.
Brow Mapping
Ook wordt hier de brow-mapping techniek toegepast,. Hier worden de wenkbrauwen ” gemeten” en word het begin van de wenkbrauw, het hoogste punt van de wenkbrauw en het einde van de wenkbrauw gemarkeerd. Zo worden de wenkbrauwen zo symmetrisch mogelijk. Ook wordt het dan meteen duidelijk hoe je zelf je wenkbrauwen kunt bijhouden.
Na de behandeling
Na je behandeling krijg je als extra service een make-up touch-up, zo ga je helemaal tip top de deur uit en leer je handige tips en tricks.
WAX TECHNIEK
Waxen is voor de meeste mensen het prettigst, omdat het bijna als ” pijnloos” en snel ervaren wordt. Door het gebruik van hars en hars-strips is er het meest controle op het creëren van de wenkbrauwvorm , waardoor er nooit teveel zal worden weggehaald.  Ook worden alle kleine haartjes en donshaartjes meegenomen, wat extra effectief is en zorgt voor een heel mooi resultaat!
Er wordt er gebruik gemaakt van een speciale hars ( speciaal voor het gezicht), wat geschikt is voor elk huidtype, ook voor de meest gevoelige huid.
Het effect is langdurig. De haartjes worden met haarwortel verwijderd, dus het haartje groeit in originele staat weer terug. Je krijgt dus geen extra haartjes of stoppeltjes terug. Een haartje heeft gemiddeld 5 weken nodig om weer aan te groeien. Naar mate je het vaker doet, blijven de haartjes steeds langer en soms zelfs permanent weg.
Hygiene is in de salon heel belangrijk. Er wordt gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal, zodat de behandeling 100% hygiënisch en veilig kan worden uitgevoerd.

Browbar

BROW TREATMENTS

BROW SHAPING

De specialiteit van Beauty&Browbar Haarlem is het creëren van de perfecte wenkbrauw vorm.
Nadat we de brow-mapping hebben besproken , beginnen we met waxen. Het waxen gebeurd tussen de wenkbrauwen, onder de wenkbrauwen en boven de wenkbrauwen.
De wenkbrauwvorm wordt bepaald vanuit jouw natuurlijke vorm en wordt aangepast op jouw gezicht. De wenkbrauw blijft altijd vol en een natuurlijke look houden.
Het resultaat is een frisse, verzorgde open blik.

+/- 20 minuten, 20,-

BROW TINT

Het verven van de wenkbrauwen geeft de wenkbrauwhaartjes meer kleur, waardoor de wenkbrauw meer volume krijgt.
Het kleuren van wenkbrauwen kan in verschillende kleuren, van heel licht blond tot diep donkerbruin. De kleur wordt van te voren goed besproken en persoonlijk op jou en jouw wens aangepast.
Verven wordt heel zorgvuldig gedaan. De kleur wordt rustig opgebouwd, waardoor de kleur langer de tijd heeft om te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je nooit een te donker resultaat krijgt en langer plezier hebt van het resultaat.

De verf blijft gemiddeld 2 tot 4 weken zitten.

+/- 15 minuten, 10,-

HENNA TINT

Henna is net als wenkbrauw verf, alleen dan op basis van Henna. Het geeft dus hetzelfde effect als wenkbrauwverf, alleen hecht de henna zich ook op de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid tussen de wenkbrauwhaartjes ook mee gekleurd wordt, waardoor het dus een nog voller effect creëerd. Ook is het zo dat henna wat langer blijft zitten dan gewone wenkbrauw-verf. Henna geeft een groot effect, wat er alsnog natuurlijk uitziet. You will love it!

Henna is te krijgen in prachtige kleuren, van lichtblond tot donkerbruin. De kleur wordt van te voren goed besproken en persoonlijk op jou en jouw wens aangepast. De henna behandeling wordt heel zorgvuldig gedaan. De kleur wordt rustig opgebouwd, waardoor de kleur langer de tijd heeft om te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je nooit een te donker resultaat krijgt en langer plezier hebt van het resultaat.

Henna blijft gemiddeld 5 tot 2 weken op de huid zitten en 4 tot 6 weken op de haartjes.

Voorbereiding thuis
Voor dat je een Henna - behandeling gaat doen raden wij aan om de wenkbrauwen voorzichtig te scrubben met een gezicht-scrub. Dit zorgt ervoor dat de huid vrij is van oude huidcelletjes, waardoor je nog langer plezier hebt van het resultaat!

+/- 20 minuten, 15,-

TOUCH UP

Heb jij kort geleden een brow treatment bij ons gehad, maar wil je even een touch up? Dat kan!
Als je binnen 3 weken terug komt, kun je voor deze speciale prijs een touch-up krijgen. Hier lopen we de wenkbrauwen na door middel van epileren en e.v.t waxen en bijknippen.

+/- 10 minuten , 14,-

MAN BROW

Voor heren gebruiken we een andere techniek voor het shapen van wenkbrauwen. Het belangrijkste is dat de wenkbrauwen er netjes en verzorgd uit gaan zien, maar wel mannelijk!
Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes bijgeknipt en wordt er tussen de wenkbrauwen geharst. Onder de wenkbrauw worden overbodige haartjes weggehaald.


+/- 10 minuten, 14,-

BROW LAMINATION

BROW LAMINATION / BROW LIFT
Groeien jouw haartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is een brow-lamination wat voor jou!
Brow Lamination is de nieuwste trend op het gebied van Brow-styling. Het zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwhaartjes de juiste richting gaan staan. Dit gebeurd door middel van verschillende lotions. Het is bij deze behandeling mogelijk de wenkbrauwen " breder/voller" te krijgen. Doordat de haartjes mooi (schuin) omhoog gaan staan, geeft het je gezicht opties een " lift" en open blik. De behandeling is niet schadelijk, maar juist voedend en geeft de wenkbrauwen een boost.

Het shapen van wenkbrauwen zit bij deze behandeling inclusief. Het kleuren van wenkbrauwen is optioneel.

Het effect blijft ongeveer 6 weken zitten.

Bij het boeken van deze afspraak, wordt in de salon gekeken of deze behandeling een optie voor jou is. De behandeling wordt alleen uitgevoerd als dit mogelijk is bij jouw wenkbrauwen en past bij jouw gezicht.

+/- 60 minuten, 55,-

LASHES

LASH TINT
Het kleuren van wimpers geeft de wimpers een voller effect en een donkere kleur. Zo vallen jouw wimpers meer op zonder dat je make-up draagt. Het is mogelijk om de wimpers heel intens zwart te krijgen, wat een prachtig effect geeft aan jou wimpers!
+/- 20 minuten, 15,-

LASH LIFT
Binnenkort te boeken!

Een lashlift is een soort permanentje voor je wimpers, waarbij je wimpers permanent vanaf de aanzet omhoog worden gezet. Dit zorgt ervoor dat jouw wimpers langer en gekrulder zijn. Ideaal en een super mooi effect!
Het resultaat blijft gemiddeld tussen 5 en 8 weken.

COMING SOON.

FACIAL HAIR REMOVAL

Het is mogelijk om ongewenste haargroei te verwijderen, zoals bijvoorbeeld de bovenlip of kin. Deze behandeling is effectief en lekker snel achter de rug. Vaak wordt deze behandeling gecombineerd met een wenkbrauw treatment, voor een voordeligere prijs.
De haartjes blijven gemiddels 4 tot 5 weken weg.

+/- 5 minuten, 8,- per zone

TYPE AND HIT ENTER